Champions League: heruitgave finale vorig jaar, Carrasco wil nog eens stunten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Champions League: heruitgave finale vorig jaar, Carrasco wil nog eens stunten
Foto: © SC

Vanavond staan de eerste kwartfinales van de Champions League anno 2014-2015 op het programma. Het is meteen de moeite, met een heruitgave van de finale van vorig jaar tussen Atlético en Real Madrid.

Real Madrid was de laatste tijd niet in beste doen, maar de Koninklijke lijkt net op tijd terug te draaien met de derby tegen Atlético voor de deur. Cristiano Ronaldo en co pakten 9 op 9 in La Liga en scoorden zomaar eventjes 14 goals in die drie wedstrijden.

Hoe het komt dat Real plots opnieuw draait? Het antwoord is volgens de kenners duidelijk: de terugkeer van James Rodriguez. De Colombiaan is terug na blessureleed en speelt een ontzettend belangrijke rol op het middenveld van Carlo Ancelotti.

Maar... Atlético baas in onderlinge duels

Real lijkt dus favoriet om Atlético over twee matchen heen uit te schakelen, maar de ploeg van Diego Simeone kan zich als geen ander opladen voor bekerwedstrijden/toernooiwedstrijden en al zeker als die dan nog eens tegen de grote rivaal zijn.

Atlético heeft trouwens ook nog iets recht te zetten na de verloren CL-finale tegen Real van vorig jaar. In de Spaanse beker (2-0) en in de competitie (4-0) namen Los Colchoneros al twee keer revanche, maar dat willen ze graag nog eens over doen op het Europese toneel.

Juventus maakt jacht op derde Champions League

Juventus neemt het in eigen huis op tegen AS Monaco. De Italianen kregen op papier een haalbare kaart, maar Monaco schakelde in de vorige ronde wel Arsenal uit. Andrea Pirlo en co zijn dus best wat op hun hoede.

Maar toch, in Turijn droomt men nu al van de kwalificatie voor de volgende ronde. En als het even kan, dan wil de Italiaanse topclub straks maar wat graag een derde keer de Europacup I/Champions League winnen. Al zijn ze er nog lang niet natuurlijk.

Wie er Juve iets in de weg kan leggen? Misschien Yannick Ferreira Carrasco wel. Onze landgenoot doet het prima bij zijn club en zorgde afgelopen vrijdag nog voor twee assists. Carrasco, Berbatov, Dirar, Moutinho,… Allemaal willen ze na Arsenal nog een Europese grootmacht uitschakelen.

Denk jij dat Atlético vanavond kan winnen van Real Madrid? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Als je 60 euro inzet op een zege van Atlético, dan kan je 168 euro opstrijken. Denk je dat Real gaat winnen op het veld van de rivaal? Dan kan je 162 euro winst maken! Nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via DEZE SITE en neem je welkomstbonus van 60 euro in ontvangst!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties