Wat een lijstje: deze spelers wil Manchester United er graag bij!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Wat een lijstje: deze spelers wil Manchester United er graag bij!
Foto: © photonews

Het einde van het seizoen nadert en de transfergeruchten komen dan ook stilaan op gang. Een van de clubs die zich komende zomer mogelijk serieus zal roeren op de transfermarkt, is Manchester United. Een overzicht.

Louis van Gaal lijkt ook deze zomer een dikke portefeuille in handen te krijgen om zijn kern nog meer naar zijn hand te zetten. Verschillende spelers, waaronder ook enkele Nederlanders circuleren al in de wandelgangen van Old Trafford.

Memphis Depay

De dribbelvaardige winger van PSV kende een fantastisch jaar. Hij staat met zijn club op een zucht van de Nederlandse titel en is daarnaast ook nog eens topschutter in de Eredivisie. Liverpool, Chelsea, Arsenal en Tottenham willen hem graag, maar Depay zou op weg zijn naar Manchester United.

Nigel de Jong

Nederlander nummer twee. De Jong is een vaste waarde bij AC Milan, maar daar loopt zijn contract na dit seizoen af. De pitbull loopt in de kijker bij Juventus, maar ook van Gaal zou hengelen naar de man met wie hij bij de nationale ploeg al samenwerkte.

Edinson Cavani

Van Gaal wil er volgens de laatste geruchten ook maar wat graag een vlot scorende nummer 9 bij. Edinson Cavani voldoet aan het profiel en zou de aanval van The Mancunians moeten versterken.

Ilkay Gündogan

Centraal op het middenveld zou er ook nog iets bij mogen. Wie hiervoor de geschikte kandidaat is? Ilkay Gündogan. De Turkse Duitser wil zijn contract, dat afloopt na volgend seizoen, niet verlengen en United zou hem daarom deze zomer voor een appel en een ei kunnen weghalen bij Borussia Dortmund.

Mats Hummels

Terwijl de Engelsen dan toch in Dortmund zijn, zouden ze misschien ook meteen Mats Hummels kunnen overtuigen om zijn krabbel onder een contract bij hen te zetten. Hummels zelf zou wel wat zien in een overstap naar Manchester United.

Bastian Schweinsteiger & Robert Lewandowski

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, worden ook twee toppers van Bayern München in verband gebracht met de Engelse recordkampioen. Van Gaal zou Bastian Schweinsteiger én Robert Lewandowski in het vizier hebben.

Heel wat geruchten dus omtrent verschillende topspelers, maar het is onwaarschijnlijk dat Manchester United deze zomer al de jongens in huis zal halen. Maar als United slechts enkele van deze geruchten kan omzetten in een transfer, dan zullen de fans van de club al héél blij zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties