De Bruyne wil voorbij Mertens, Zenitbelgen dromen

De Bruyne wil voorbij Mertens, Zenitbelgen dromen
Foto: © Photonews

Vanavond staan de kwartfinales van de Europa League anno 2014-2015 op het programma. Uiteraard zitten we in Jan Breydel om u van alles wat betreft Club Brugge op de hoogte te houden. Maar ook op de andere voetbalvelden in Europa wordt het vandaag likkebaarden.

Zo is er de clash tussen Wolfsburg en Napoli, oftewel de strijd tussen Rode Duivels De Bruyne en Mertens. Beide spelers toonden zich dit jaar al beslissend voor hun club, al is vooral De Bruyne natuurlijk omnipresent in de Bundesliga en de Europa League.

Sevilla neemt het met Carlos Bacca dan weer op tegen Zenit Sint-Petersburg, waar Nicolas Lombaerts en Axel Witsel dromen van de halve finales in de Europa League. Als ze doorgaan, dan is het maar de vraag of ze in de halve finales tegen een Oekraïnse tegenstander zullen mogen spelen.

En met Dynamo Kiev heeft de Oekraïne naast Dnipro nog een tweede ijzer in het vuur. Thuis tegen Fiorentina moeten zij eerst aan de bak. Omdat zij thuis spelen, begint Dnipro (dat ook in Kiev speelt) in Jan Breydel.

Denk jij dat de Napolitanen vanavond kunnen winnen in Duitsland? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Als je 60 euro inzet op een zege van de bezoekers, dan kan je 270 euro opstrijken. Een stuntzege van de Russen levert zelfs al 366 euro op.

Nog geen account bij Unibet? Maak er dan snel een aan via DEZE SITE en neem je welkomstbonus van 60 euro in ontvangst!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties