MPH denkt (even) niet aan titelstrijd: "We hadden Europa maar vroeger moeten laten schieten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
MPH denkt (even) niet aan titelstrijd: "We hadden Europa maar vroeger moeten laten schieten"
Foto: © Photonews

Voetbalminnend België duimt vanavond voor Club Brugge. De West-Vlamingen moeten de Belgische eer verdedigen op het Europese toneel. Enig probleem: blauw-zwart heeft amper nog spelers op overschot.

Cédric De Volder in Brugge

De medische staff van Club Brugge heeft dezer dagen de handen meer dan vol. Felipe Gedoz, Boli Bolingoli, Nikola Storm, Oscar Duarte, Thomas Meunier en Bjorn Engels liggen in de lappenmand. 

En dat is nog niet alles: Stefano Denswil en Claudemir zijn op het Europese toneel niet speelgerechtigd, terwijl de zieke Victor Vazquez twijfelachtig is. "Het is dus niet moeilijk om mijn elftal te voorspellen", lacht Michel Preud'homme.

Ik kan nog steeds een sterke ploeg aan de aftrap brengen

"Ik kan jullie echter verzekeren dat ik nog steeds een sterke ploeg aan de aftrap kan brengen", gaat de Luikenaar verder. "Maar in het verleden is al dikwijls gebleken dat de invallers het verschil maakten. Dat zal deze keer moeilijker zijn."

Preud'homme denkt er echter niet aan om enkele jonkies voor de leeuwen te gooien om zijn routiniers te sparen voor de titelstrijd. "In deze fase van het toernooi moet je vol gaan. We hadden de Europa League maar eerder moeten laten schieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties