Na grove overtreding: "Kabananga heeft spijt van zijn daden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Na grove overtreding: "Kabananga heeft spijt van zijn daden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Kabananga staat momenteel in het oog van de storm. De spits speelt, ondanks zijn zware tackle aan het adres van Lierse-verdediger Daniel Mojsov, play-off 3 mogelijk gewoon uit. Bij Cercle Brugge zijn ze voorzichtig met commentaar omtrent de nogal gevoelige materie.

Door Timothy Collard

“Junior is opgeroepen door de Geschillencommissie om zich volgende week te verantwoorden voor die overtreding. Meer valt daar op dit moment niet over te zeggen”, aldus Sven Jaecques, technisch directeur van Cercle Brugge, aan Voetbalkrant.com.

Maar intussen kan Kabananga wel meespelen tegen Lierse. “Wij kunnen er ook niet aan doen dat Junior pas volgende week moet voorkomen. Tot die tijd zullen wij ons dan ook niet uitspreken over het al dan niet in beroep gaan tegen een eventuele schorsing. Wat wij denken over de situatie doet op dit moment helemaal niet ter zake”, klinkt het bij Jaecques.

“Junior heeft spijt van de overtreding”

De technisch directeur van de Vereniging geeft wel aan dat Kabananga berouw toont. “Junior heeft meteen aangegeven dat het niet zijn bedoeling was om Mojsov te raken en heeft zich na de wedstrijd dan ook geëxcuseerd bij de speler.”

“Bovendien is hij deze week nog eens langs geweest bij ons om te vragen of we hem in contact kunnen brengen met Mojsov, zodat hij zich kan vergewissen van diens toestand.”

“We hebben hem gezegd dat we eerst die hele storm gaan laten passeren en dat we hem vandaag of morgen (donderdag of vrijdag, nvdr.) in contact gaan brengen met Lierse en de speler in kwestie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties