"Hazard moet bewijzen dat hij even graag wil scoren als Messi en Ronaldo"

Lander Marin
| 3 reacties
"Hazard moet bewijzen dat hij even graag wil scoren als Messi en Ronaldo"
Foto: © Photonews

Eden Hazard wordt de laatste tijd bedolven onder de complimenten. Manchester United-legende Paul Scholes voegt zich bij het rijtje bewonderaars. Toch was er een 'maar' in zijn betoog.

De 66-voudige Engels international liet in The Independent weten dat hij Eden Hazard verkiest al Player of the Year in de Premier League. “Zijn voorsprong op Harry Kane is niet ongelooflijk groot, hij is ook niet zoals die twee grote spelers bij Barcelona en Real Madrid, maar hij maakte het verschil in de grote wedstrijden.”

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo bevinden zich nog op een apart niveau, maar Hazard is te vergelijken met Luis Suarez en Neymar. Ik vraag me soms enkel af of hij die honger voor doelpunten heeft, die Ronaldo, Messi en Suarez hebben”, aldus Scholes.

Zachtaardige ziel

“Hazard lijkt me een relatief zachtaardige ziel. Iemand die blij is met het passeren van enkele tegenstanders, om dan een ploegmaat de goal op een bordje voor te schotelen.

Dat doet hij heel goed, maar als hij zich wil meten met Messi en Ronaldo, dan zal hij moeten bewijzen dat hij een even grote drang heeft om te scoren”, besluit de voormalige spelverdeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties