Overzicht Spanje: Bacca trefzeker, eenvoudige zege Real

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

Ook in Spanje staat er midweekvoetbal op het programma. Real Madrid liet zich niet verrassen en ook Sevilla deed wat het moest.

Real Madrid 3-0 Almeria

In de eerste helft was er al bij al weinig te beleven, maar het doelpunt van James Rodriguez kort voor de pauze maakte dat helemaal goed. Met een pareltje zorgde hij voor de bevrijding bij de Koninklijke.

Net na de rust maakte Real het af: Ronaldo dwong de own-goal van Dos Santos af. In de slotfase gaf Arbeloa met de 3-0 de zege voor de thuisploeg wat meer glans.

Eibar 1-3 Sevilla

Sevilla leek al snel klaar met Eibar. Na een kwartier stond het immers al 0-2, dankzij twee treffers van Bacca. In het begin van de tweede helft maakte Piovaccari het nog even spannend. De 1-3 liet echter niet al te lang op zich wachten. Op aangeven van Bacca legde Reyes de eindstand vast.