Coach Wasilewski gaat door het lint na "achterlijke vraag": "Ben je echt stom of gewoon dom?"

Coach Wasilewski gaat door het lint na "achterlijke vraag": "Ben je echt stom of gewoon dom?"
Foto: © Photonews

Promovendus Leicester City, de ploeg van Marcin Wasilewski en Ritchie De Laet, lijkt zich te gaan redden. Maar toch is de spanning bij de club nog niet weg. Lees maar eens wat manager Nigel Pearson antwoordde op een vraag van een journalist die hem niet aanstond.

De vraag was welke kritiek hem het meest had dwars gezeten. "Jij hebt met je hoofd in de wolken gelopen, je bent er een tijdje uit geweest of je hebt gewoon een ander team gevolgd. Want als je het antwoord op die vraag zelf niet weet, ben je achterlijk."

"Als je dat écht niet weet, ben je een struisvogel. Je kop steekt in het zand. Is dat zo? Ben je wel flexibel genoeg om je hoofd in het zand te krijgen? Ik vermoed van niet."

"Ik zie je hier vaak rondlopen. Dat juist jij die vraag stelt is vreemd. Dat betekent dat je enorm stom bent, of gewoon erg dom. Anders zou je zoiets nooit vragen. Het spijt me vriend, maar je bent gek. Ik weet dat je hier vaker bent, dus kap met deze onzin. Heb je nog een andere vraag? Kom op dan, vraag maar. Of lukt je dat niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties