Hafez de man van de match met goal én rood: "Speler van Lommel schold me uit"
Redactie
| 1 reacties
Hafez de man van de match met goal én rood: "Speler van Lommel schold me uit"
Foto: © Photonews

Karim Hafez heeft er in Lier een bewogen middag opzitten. De linksachter van de Pallieters scoorde de belangrijke openingsgoal, maar moest er vlak voor het einde nog af met rood.

Sander De Graeve in Lier

Bij de goal was wat geluk gemoeid. De vrije trap van de linksback week nog af. "Misschien hebben we nu het geluk dat we in de reguliere competitie vaak ontbraken. Hopelijk kunnen we in eerste klasse blijven", aldus Hafez achteraf. Met de zege binnen bereik bleef het vreemd dat hij in een opstootje rood pakte.

"Die speler van Lommel (Degeling, red.) had me beledigd nadat hij me onderuit schoffelde. Ik ging naar hem toe, maar deed niet echt iets. De ref gaf me toch een tweede gele kaart. Zijn assistent had nochtans die belediging ook gehoord, maar hij gaf het niet door aan de hoofdscheidsrechter."

Vooral zijn eerste geel was dom

Ook de coach van Lierse was niet echt opgezet met de schorsing van Hafez tegen Leuven. "Het was vooral zijn eerste gele kaart die dom was. Had hij die niet gepakt, zou hij nog op het veld gestaan hebben." Velikonja was eveneens niet onder de indruk. "Je moet tot het eind gefocust blijven. Hij is belangrijk, dus zijn we niet tevreden met die rode kaart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties