Liverpool-fans zijn het beu: "Er moet een grote kuis komen!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Liverpool-fans zijn het beu: "Er moet een grote kuis komen!"
Foto: © photonews

Vorig jaar pakte Liverpool maar net naast de titel, maar dit seizoen zakte de ploeg van Brendan Rodgers als een pudding in elkaar. Christophe Cogghe, voorzitter van de Belgische supportersclub Flemish Reds zag het met lede ogen aan…

Door Timothy Collard

Dit seizoen verliep met meer ‘downs’ dan ‘ups’, en dat doet pijn bij de trouwe aanhang van Liverpool. Volgens Cogghe moet de club dan ook maatregelen treffen. “Er moet een grote kuis komen bij Liverpool”, zegt de voorzitter van Flemish Reds aan Voetbalkrant.com.

“Veel te veel spelers halen gewoon niet het vereiste niveau om van Liverpool opnieuw een standvastige topclub te maken. Het wordt tijd dat de club opnieuw écht ambitie toont.”

The Reds moeten zich volgens Cogghe dan ook versterken. “Er mag zeker een goeie reservedoelman bij om de druk op Mignolet hoog te houden. Daarnaast moet er absoluut een doeltreffende spits gehaald worden en hoop ik ook op de komst van een box-to-box-speler.”

"Rafa Benitez, dat was een hele goeie..."

En wat met de coach? Staat Brendan Rodgers ook volgend seizoen aan het roer op Anfield? “Hij maakte vorig jaar al fouten, maar dankzij ene Luis Suarez kwam hij daar toen mee weg. Dit jaar komt hij daar niet meer mee weg.”

In de wandelgangen circuleert de naam van ex-trainer Rafa Benitez. “Dat was een hele goeie, hé… In zijn tijd was er echter niet veel geld voor handen. Dat is nu wel anders, dus…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties