Zo zal Beerschot-Wilrijk zijn titel vieren
De Wit Bram
| 9 reacties
Zo zal Beerschot-Wilrijk zijn titel vieren
Foto: © Photonews

KFCO Beerschot-Wilrijk werd dit seizoen kampioen in de vierde klasse C. Het is de tweede titel op rij voor de Ratten en dat moet gevierd worden. De kampioenenviering staat gepland aanstaande zondag 24 mei, en hoe die er gaat uitzien werd vandaag op de site bekendgemaakt.

Beerschot-Wilrijk eindigde dit seizoen met 11 punten voorsprong op eerste achtervolger Esperanza Pelt. De ploeg van trainer Urbain Spaenhoven was oppermachtig en men mocht 4 speeldagen voor het einde de titel al vieren op het Kiel.

Als gevolg van het overlijden van Beerschot-Wilrijk-speler Tim Nicot zal de viering wellicht minder uitbundig zijn als gepland. Toch drongen de ouders en familie van de voetballer bij de clubleiding erop aan om de geplande festiviteiten te laten doorgaan.

Charmezanger en springkastelen

De viering zal om 14 uur op gang getrokken worden met muziek van een DJ en paar uur later zullen de spelers zich bij het feestje voegen. Later op de avond staan er ook enkele optredens op het menu, zoals dat van Boomse charmezanger Steve Tielen.

Het titelfeest zal doorgaan op de Bist in Wilrijk en zal tot ongeveer 23 uur duren. Uiteraard zullen er ook verschillende eetkraampjes en tapkranen aanwezig zijn, evenals kermiskramen en springkastelen voor de jongste supportertjes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties