Franse fans jaloers: "Benteke is beter dan Benzema"

Franse fans jaloers: "Benteke is beter dan Benzema"
Foto: © Photonews

Meer dan 400 Fransen zakten dinsdag af om de Rode Duivels aan het werk te zien. De normaal zo chauvinistische zuiderburen toonden zich zelf ietwat jaloers op het potentieel dat er rondliep. En ook wat teleurgesteld: "Eden is er niet?"

Johan Walckiers in Bordeaux

't Is de enige naam die steeds als eerste over de lippen kwam. "Eden Hazard is er niet? We kwamen voor hem, dat is echt spijtig", kwam er quasi unaniem uit de monden van de Franse fans. "En Courtois? Ook niet? Dat is dubbel spijtig."

Gelukkig waren er nog enkele bekende gezichten. "Fellaini is echt sterk, en Benteke is de beste aanvaller van de Premier League. Spijtig dat ze niet Frans zijn. Benteke is beter dan Benzema."

Marc heeft wel wat kilo's bijgepakt

Enkele supporters van Girondins kwamen ook nog een groet brengen aan ex-speler Marc Wilmots. "Marc is niet veranderd. Hij roept nog altijd evenveel. Maar hij heeft wel wat kilo's bijgepakt", zag François. "Het is een gouden jongen. Zou hij weggaan bij de Duivels? Dat is spijtig voor jullie."

De Fransen geloven ook niet in winst zondag. "We gaan niet winnen, we hebben geen verdediging", aldus Charles, supporter van het eerste uur. "En Pogba is er niet bij, Benzema ook niet. België heeft nu meer kwaliteiten, maar binnen een jaar zullen we sterker zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties