Roma doet er alles aan, maar Cagliari mikt op jackpot voor Nainggolan

Roma doet er alles aan, maar Cagliari mikt op jackpot voor Nainggolan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma doet er momenteel alles aan om ook volgend jaar op Radja Nainggolan te kunnen rekenen. Maar dan moeten de Romeinen wel met Cagliari tot een vergelijk komen. En dat is lang geen eenvoudige opdracht…

Zodat u helemaal zou mee zijn met het verhaal, beginnen we bij het begin. Roma nam Nainggolan begin 2014 op huurbasis over van Cagliari en betaalde 3 miljoen euro voor de huurperiode.

Roma bemachtigde eveneens een optie om de helft van de transferrechten van onze landgenoot over te nemen. Die optie lichtten de Romeinen, iets wat hen 6 miljoen euro kostte.

Tijdens het voorbije seizoen groeide de Rode Duivel uit tot een onmisbare pion in het geheel van coach Rudi Garcia. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Roma nu ook de overige 50% van de transferrechten in handen wil krijgen.

Cagliari niet akkoord met 18 miljoen euro

En daarom bracht Roma nu een bod van 18 miljoen euro uit bij het naar de Serie B gedegradeerde Cagliari. Voor die geboden 18 miljoen euro hoopt Roma Nainggolan en ook Davide Astori definitief aan zich te binden.

Maar volgens de laatste berichten in de Italiaanse pers is Cagliari niet akkoord met dat bedrag. De club wil voor Nainggolan alleen al 15 miljoen euro opstrijken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties