De ambities van Genk: "In play-off 1 kan veel gebeuren"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
De ambities van Genk: "In play-off 1 kan veel gebeuren"
Foto: © Photonews

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten KRC Genk op 6 in onze prognose, maar wat zijn de ambities in de Cristal Arena?

Door Robby Morren

Genk voerde een grote vernieuwingsoperatie door en blijft bescheiden in het uitspreken van ambities. "Ons seizoen zal geslaagd zijn als we opnieuw leven in het stadion krijgen. De mensen in het stadion moeten zich kunnen vereenzelvigen met KRC Genk", zo houdt technisch directeur De Condé zich wat op de vlakte.

Peter Maes weet dat zijn team zich straks opnieuw moet mengen in de kampioenendans. "Genk moet altijd play-off 1 halen en in play-off 1 kan veel gebeuren. Kijk maar naar wat AA Gent deed. We moeten opnieuw opbouwen wat de laatste jaren fout is gelopen."

Wat denken de supporters?

Voor de fans viel er de voorbije twee seizoenen bijzonder weinig vreugde te rapen in de Cristal Arena. De komst van Peter Maes stemt de fans hoopvol.

"We hopen dat Genk play-off 1 zal halen dit seizoen. Het geloof is er dat het zal lukken. Maes brengt meer discipline in het team en in de oefenmatch tegen Charlton zag je dat het allemaal sneller ging dan vorig seizoen", klinkt het bij Willy Gerits en Danny Wirix.

"In play-off 2 zagen we al beterschap. Als Genk play-off 1 haalt en een goede bekercampagne afwerkt, dan zal het seizoen geslaagd zijn. We mogen nu ook niet té veel ineens verwachten. Maar om dat te bereiken, zal er toch nog een snelle spits bij moeten komen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties