Vanden Stock zweept Astridpark op: "Wat hebben we niet gewonnen en wat willen we winnen?"

Vanden Stock zweept Astridpark op: "Wat hebben we niet gewonnen en wat willen we winnen?"
Foto: © Photonews

Anderlecht staat op scherp voor het nieuwe seizoen. En dat werd nog eens duidelijk op de jaarlijkse fandag. Daarbij viel vooral de speech van Roger Vanden Stock op.

Roger Vanden Stock stond scherp op de jaarlijkse fandag van Anderlecht. Net voor de ploegvoorstelling riep hij zich bijna de longen uit het lijf: "Wat willen we? We willen winnen! Wat willen we dit jaar winnen?"

"Wat hebben we verleden jaar niet gewonnen? We willen het kampioenschap winnen! We willen de bekerfinale niet verliezen! We willen winnen!", zweepte Vanden Stock het publiek op.

Besnik Hasi hield het allemaal wat rustiger. "We wisten dat we geduld moesten opbrengen met de transfers", begon Hasi. "De club heeft het fantastisch gedaan. We hebben twee fantastische spelers laten vertrekken."

Tielemans, Praet en Suarez de populairste

"We hebben twee spitsen van niveau aangetrokken. En ik hoop dat de voorzitter nog enkele spelers zal aantrekken. Binnen een week of twee zal het helemaal in orde zijn", knipoogde Hasi.

Daarna was het aan de spelers om hun opwachting te maken. Tielemans, Praet en Suarez waren daarbij duidelijk de populairste jongens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties