Engels nog steeds in lappenmand na bezoek aan wonderdokter: "Nerveuzer in tribune dan op veld"

Engels nog steeds in lappenmand na bezoek aan wonderdokter: "Nerveuzer in tribune dan op veld"
Foto: © photonews

Bjorn Engels blijft een zorgenkind voor Club Brugge. Hij ging afgelopen week op bezoek bij de Duitse wonderdokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. De Duitser moet de centrale verdediger van blauw-zwart speelklaar maken. "Maar van hanenkammen is geen sprake geweest", kon er een lachje af.

Bjorn Engels ging vorige week enkele dagen op consultatie bij Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. De duitse wonderdokter - ook verbonden aan de nationale ploeg van onze Oosterburen - is een echte autoriteit op het vlak van knieblessures.

Hij heeft een eigen injectie ontwikkeld op basis van geplette hanenkammen. "Maar daar was bij mij geen sprake van", aldus Engels tijdens de rust van Club Brugge - Panathinaikos voor de camera's van Proximus 11.

200% zeker dat het goed komt

De jonge verdediger van blauw-zwart kampt nu al een jaar met een blessure aan de knie. "Tijdens de voorbereiding liep alles goed, maar op stage kreeg ik plots terug last. Vandaar dat ik nu terug aan het revalideren ben."

"Wat ik vooral heb onthouden van mijn bezoek aan Wohlfahrt? Dat het 200% zeker goed komt. Het zal tijd vergen en dat is moeilijk, want als 20-jarige wil je gewoon liefst van al op het veld staan."

Scenario Dhoest? Al aan gedacht

Maar Engels toont zich geduldig: "Ik moet blijven werken om mijn terugkeer te bewerkstelligen. Mijn bezoek aan Duitsland zal mijn wederoptreden versnellen, maar een termijn kan ik er niet op plakken."

"Natuurlijk wil ik graag terugkeren. Maar ik wil 100% zijn. Het scenario Dhoest? Dat heeft zeker al in mijn hoofd gespeeld. Ik heb nog contact met hem en het is heel erg wat er met hem gebeurd is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties