Club Brugge gaat voor vers bloed: "Het kan zijn dat we nog iemand halen"

Club Brugge gaat voor vers bloed: "Het kan zijn dat we nog iemand halen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge plaatste zich woensdagavond voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Redelijk onverhoopt, en dus krijgt blauw-zwart ook extra geld ter beschikking. Geld om te besteden aan nieuwe spelers? Dat is goed mogelijk.

Club doet goede zaken doordat het zich voor de vierde voorronde van het kampioenenbal wist te plaatsen. Het is zeker van de poulefase van de Europa League (2,4 miljoen euro) en krijgt daarbovenop nog eens 3 miljoen euro als het uit de laatste voorronde van de Champions League wordt geknikkerd.

Niet mis, en dat beseffen ze ook in Brugge. “We hadden budgettair gerekend op de poules van de Europa League. Het budget is dus nu meer dan in evenwicht”, zo zegt voorzitter Bart Verhaeghe aan Het Nieuwsblad.

"Een verrassing kan. Vorig jaar schakelde Besiktas Liverpool uit en daarna wonnen wij van Besiktas"

“Maar het sportieve heeft voorrang. Het kan zijn dat we er nog iemand bijhalen. Dat zal afhangen van wat er de laatste weken van augustus gebeurt en hoe de blessures evolueren.”

Stiekem droomt de voorzitter al van een stunt in de volgende ronde. “We gaan nu een tegenstander loten die op papier veel beter is, maar je weet nooit. Vorig jaar schakelde Besiktas Liverpool uit en daarna wonnen wij van Besiktas. Een verrassing kan altijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties