Reactie Proto spreekt Hasi tegen: "We waren fysiek niet klaar"

Proto spreekt Hasi tegen: "We waren fysiek niet klaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als je Anderlecht bent, en je beste speler is de doelman, dan heb je meestal een probleem gehad tijdens de wedstrijd. Na de wedstrijd tegen Gent bekende Silvio Proto dat zijn ploeg niet klaar was.

Johan Walckiers in Anderlecht

Anderlecht verloor zijn eerste punten van het seizoen, maar aan Proto zal het niet gelegen hebben. "Ons eerste halfuur was misschien wel het beste van het seizoen. Daarna zijn we veel te veel teruggevallen en we hebben Gent in de partij laten komen. Uiteindelijk mogen we dus blij zijn met dat punt", vond Proto.

"We mogen wel spijt hebben, want als we in die eerste helft 2-0 maken, doen we de match dood. En dat is niet de schuld van één iemand in het bijzonder, wel van het collectief."

Dat de fans me uitfloten, dat deed pijn

De meesten zochten de verklaring bij de fysieke paraatheid van de ploeg, uitgezonderd Besnik Hasi. Proto spreekt zijn coach echter tegen. "We waren fysiek niet klaar. We zijn in het geheel nog niet klaar, zo simpel is het. We hebben nog heel wat werk voor de boeg."

Proto redde vandaag een punt voor zijn ploeg, terwijl hij bij de fans toch onder vuur heeft gelegen. "Ik ben hier nu tien jaar, ik heb altijd alles gegeven en zal dat altijd blijven doen. Dat de fans me uitfloten, deed pijn. Ik wil top zijn, zoals twee seizoenen geleden. Vandaag heb ik de ploeg kunnen helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties