Kompany doet het op zijn manier, op het veld: "Ik heb iets te bewijzen"

Kompany doet het op zijn manier, op het veld: "Ik heb iets te bewijzen"
Foto: © Photonews

Vincent Kompany scoorde gisteren in de 3-0-overwinning van City tegen West Bromwich. Vooral de grinta waarmee de jongens van Manuel Pellegrini op het veld kwamen, viel op. En dat werd perfect uitgebeeld door de viering van Kompany na zijn goal.

Spieren volledig opgespannen, killerblik in de ogen, zo vierde Kompany zijn goal. "We hadden iets te bewijzen na vorig seizoen, ik niet in het minst", vertelde hij bij Sky Sports. "Ik hoorde dat we niet bij de favorieten horen. (lacht) Zo beginnen we dus goed aan het seizoen."

Maar Kompany heeft zelf ook een minder seizoen door te spelen. "Ik heb meer dan wie ook iets te bewijzen waarschijnlijk. Ik heb daar dan ook hard voor gewerkt. Soms word je beoordeeld over hoe je een seizoen eindigt, terwijl ik het gevoel had dat ik tot november goed was."

"Dat telde uiteindelijk niet, want we wonnen niks. We moeten dus als team beter doen, maar ik wil gewoon naar mijn beste niveau. Een match als vandaag geeft me het vertrouwen, want ik wil echt nog veel meer prijzen pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties