Doelmannenprobleem bij Anderlecht: te veel talent, te weinig matchen

Doelmannenprobleem bij Anderlecht: te veel talent, te weinig matchen
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft een doelmannenprobleem. Ondanks de eerder gemaakte belofte dat Davy Roef de bekermatchen zal mogen spelen bij paars-wit, lijkt Proto het daar niet mee eens te zijn. De eerste doelman van Anderlecht wil alles spelen en dus zitten de Brusselaars met drie doelmannen voor 1 ploeg.

Proto heeft aan Hasi te kennen gegeven dat hij ook de bekermatchen wil spelen. Dat is een probleem aangezien Davy Roef dan op héél weinig minuten zal kunnen rekenen dit seizoen. De entourage van Roef maakte zich daar eerder al zorgen over en dreigt ermee nog een oplossing te willen zoeken voor het einde van de transfermarkt.

Anderlecht is op zoek naar oplossingen. Het wil nu derde doelman Liam Bossin uitlenen en zo Roef gelegenheid geven om ritme op te doen bij de beloften. Daar zou hij zijn speeltijd dan verdelen met de bijna 16-jarige Mile Svilar. Die kan immers bij de U19 ook nog een paar matchen meepikken.

Roef niet blij

Enige probleem is dat Roef denkt nog weinig progressie te kunnen maken in beloftenmatchen en ook zijn entourage geen fan is om hem een heel seizoen op de bank te houden bij de eerste ploeg. Mogelijk zal Herman Van Holsbeeck nog een zwaar gesprek met hem moeten afwerken.

Volgens Het Nieuwsblad denkt Anderlecht er aan om Frank Boeckx een contract voor één seizoen te geven. De voormalige doelman van Antwerp zou dan enkel als sparringspartner op training fungeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties