Reactie Bruzzese baalt: "Zo laat nog een doelpunt slikken, dat is zuur"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Bruzzese baalt: "Zo laat nog een doelpunt slikken, dat is zuur"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot in minuut 94 droomde iedereen bij Club Brugge nog even van de poules van de Champions League. Tot Marouane Fellaini de droom doorprikte met een gemeten kopbal. Ook doelman Sebastien Bruzzese sakkerde na de wedstrijd op Old Trafford.

Timothy Collard in Manchester

"Het is echt ontzettend jammer dat we die 3-1 aan het einde van de wedstrijd nog tegenkrijgen”, stak de doelman van wel na de verliespartij tegen de Engelse recordkampioen, Manchester United.

Dat het er in wedstrijden als deze net iets sneller en harder aan toegaat, zag ook Bruzzese. "Het was fysiek heel zwaar voor ons, dat merkte je wel op het veld. De kwaliteit van United heeft uiteindelijk de doorslag gegeven."

"We hebben wellicht een doelpuntje te veel geïncasseerd, hé"

Veel mensen lijken zich nu neer te leggen bij deelname aan de Europa League in plaats van de Champions League. Gelooft Bruzzese nog in de kansen van blauw-zwart? "Of we dit nog kunnen rechtzetten in de terugwedstrijd?”

“Het is aan jullie (Bruzzese wijst naar de mensen van de pers, nvdr.) om uit te pluizen of het mogelijk is op basis van de statistieken. (lacht) "We hebben wellicht een doelpuntje te veel geïncasseerd... Maar het kan altijd, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties