Spaenhoven hekelt vreemde kalender: "De Beker had toch voor een kers kunnen zorgen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Spaenhoven hekelt vreemde kalender: "De Beker had toch voor een kers kunnen zorgen"
Foto: © SC

KFCO Beerschot-Wilrijk is aan het seizoen begonnen, maar tegelijkertijd ook weer niet. Door de kalender moeten de paarshemden de voorbereiding eigenlijk een beetje rekken. "En dat is heel vervelend", aldus Urbain Spaenhoven.

Door Cédric De Volder

KFCO Beerschot-Wilrijk begon het seizoen met een overwinning tegen RFC Capellen, maar hoeft dit weekend niet aan de bak. Het lot heeft overigens bepaald dat de Ratten op de vierde speeldag alweer vrij zijn. 

"Dat is niet prettig", aldus Urbain Spaenhoven. "We hebben een oefenprogramma opgebouwd met de competitiestart in het achterhoofd. Maar we bevinden ons nu zo'n beetje in een grijze zone."

Alle twijfels zijn weg

"De Beker had voor een kers kunnen zorgen qua beleving", gaat de coach verder. "Maar ook dat is niet hetzelfde als een competitiewedstrijd. Eigenlijk begint ons seizoen pas in september. "

Maar eerst moeten - op vier dagen tijd nota bene - Tempo Overijse en Diegem Sport voor de bijl. "Ik ben tevreden dat we de lastige opdracht bij Capellen tot een goed einde hebben gebracht. En vooral: alle twijfels zijn weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties