Overzicht La Liga:alleen Atlético en Espanyol kunnen voorlopig scoren

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Overzicht La Liga:alleen Atlético en Espanyol kunnen voorlopig scoren
Foto: © SC

Ook in Spanje zijn ze intussen aan het seizoen begonnen. Alhoewel... de meeste ploegen lijken dat nog niet helemaal te beseffen. Na vier matchen werden immers amper twee doelpunten gescoord.

Real Sociedad - Deportivo 0-0

Gisteren al eindigde de Andalusische derby tussen Málaga en Sevilla op een scoreloos gelijkspel. In het noorden van Spanje volgden ze het voorbeeld van de zuidelijke landgenoten. Ook Real Sociedad en Deportivo La Coruña hielden het op een brilscore.

Espanyol - Getafe 1-0

Het eerste doelpunt in La Liga 2015-2016 kwam op naam van Salva Sevilla. Al na drie minuten opende hij met een vrije trap de score voor Espanyol Barcelona in het duel tegen Getafe. 

Atlético Madrid - Las Palmas 1-0

Gezien het aanvalsgeweld van Atlético Madrid en het klasseverschil met promovendus Las Palmas konden we hopen op meer doelpunten in het Vicente Calderón. Ook in de Spaanse hoofdstad bleven de fans echter op hun honger zitten.

Atlético was dan wel duidelijk de betere, maar op het scorebord was daar minder van te merken. Alleen Griezmann kon met een afgeweken vrije trap de netten doen trillen. Carrasco kwam niet in actie: hij viel net voor de wedstrijd af in de selectie van Simeone en moest dus toekijken vanop de tribune. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties