Hoogspanning in Albanië, druk op Schotland tegen wereldkampioen

Hoogspanning in Albanië, druk op Schotland tegen wereldkampioen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is meer dan de Rode Duivels alleen. Ook vandaag staat bol van de spanning in heel Europa, want in drie groepen worden de kaarten verder geschud. De wereldkampioen komt in actie, maar er is natuurlijk veel meer!

Groep D:

Schotland moet winnen van Duitsland om te blijven meestrijden om de top-3 in de groep. Met Wales, Noord-Ierland en Engeland die het erg goed doen willen ook de Schotten natuurlijk het EK halen.

Polen en Ierland spelen thuis tegen respectievelijk Gibraltar en Georgië. Dat mag op zich geen problemen opleveren, dus weten de Schotten dat ze echt niet mogen verliezen.

Groep F:

In groep F staat Noord-Ierland helemaal op kop in de groep. Hongarije komt op bezoek, mits winst kunnen de Noord-Ieren hun tickets boeken voor het EK in Frankrijk.

Griekenland zakt steeds verder weg, de kans dat ze het in Roemenië plots kunnen rechtzetten schatten we ook niet zo hoog in. Onze toekomstige tegenstander zit in crisis. Finland droomt nog van plek 3 in de poule.

Groep I:

De top-3 staat vast: Denemarken, Albanië en Portugal maken onder elkaar uit wie barrages moet spelen richting Frankrijk. Cristiano Ronaldo en co moeten op bezoek bij Albanië, levensbelangrijk.

Denemarken moet dan weer absoluut winnen in Armenië, anders kunnen zij nooit de lachende derde worden van de uitslag in de topper. Servië is bye en oefent tegen Frankrijk, het EK gaan zij niet halen.

Wie verrast vandaag? Via ons krijgt u 60 euro gratis bonus. Zet die in op Albanië en u krijgt er al 285 euro voor terug. Maar er zijn nog zaakjes te doen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties