Bij Beerschot-Wilrijk kunnen ze niet meer wachten op duel tegen Berchem Sport

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Bij Beerschot-Wilrijk kunnen ze niet meer wachten op duel tegen Berchem Sport
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Eerst en vooral moet er nog worden afgerekend met Tienen, maar bij Beerschot-Wilrijk kijken ze nu toch al reikhalzend uit naar het treffen met Berchem Sport. Niet alleen de spelers, maar ook de supporters.

Beerschot-Wilrijk speelt volgend weekend pas zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen, maar de fans zullen zeker en vast in groten getale afzakken naar het Kiel. Beerschot-Wilrijk verkocht namelijk 6.000 abonnementen, maar ook de losse tickets verkopen als zoete broodjes.

Voor diegenen die graag van de partij willen zijn, zo raak je nog aan tickets voor het treffen tussen Beerschot-Wilrijk en Berchem Sport:

Tickets zijn deze week nog verkrijgbaar in Café Stadion en Café Change. Volwassenen betalen 15 euro voor een kaartje, jongeren tot 16 jaar 8 euro. Kinderen onder de zes jaar tot slot, mogen gratis binnen.

Online ticketdienst niet beschikbaar

Let op, want online is het momenteel nog niet mogelijk om tickets te bestellen. De laatste updates worden geïnstalleerd en Beerschot-Wilrijk hoopt de service zo snel mogelijk opnieuw te kunnen aanbieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties