Reactie Beerschot-Wilrijk laat punten liggen: "We hebben ze zuurstof gegeven"

Beerschot-Wilrijk laat punten liggen: "We hebben ze zuurstof gegeven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk heeft zijn eerste punten van het seizoen verloren. En dus konden Hernan Losada en coach Urbain Spaenhoven er niet mee lachen achteraf. "Al is de start met 10 op 12 natuurlijk niet slecht, met drie uitwedstrijden", gaf de trainer toe.

"Als je 0-2 voorstaat aan de rust, dan moet je een resultaat kunnen vasthouden", aldus Hernan Losada tegen ROB TV na de 2-2 in Tienen. "Het eerste kwartier na de rust waren we gewoon heel slecht. We hebben nog alles geprobeerd, maar het was te laat."

"Misschien hebben we iets te snel gedacht dat de punten binnen waren. De 0-3 had de wedstrijd kunnen dooddoen, maar Tienen heeft ook goed gespeeld. 10 op 12 blijft een goede uitslag, nu moeten we de punten thuishouden op het Kiel."

Daarnet kon ik mijn ongenoegen niet kanaliseren in de kleedkamer

"Ik wil mijn ongenoegen kanaliseren, dat lukte daarnet niet in de kleedkamer. We speelden een bijzonder dominante eerste helft, maar we geven het weg na de rust. Dat snap ik niet."

"We hadden de kansen op 0-3, maar op de eerste twee kansen zie je ze twee keer scoren. Ze halen uiteindelijk een verdiend punt, maar wij hebben het weggegeven. We gaven ze zuurstof."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties