Premier League-droom van Odjidja aan diggelen? "Niet van overtuigd dat hij snel genoeg is"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Premier League-droom van Odjidja aan diggelen? "Niet van overtuigd dat hij snel genoeg is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat is er toch aan de hand met Vadis Odjidja? De middenvelder trok vorig jaar naar Norwich City, maar zag zowat zijn hele seizoen in rook opgaan door blessureleed. En dit seizoen lijkt de naar de Premier League gepromoveerde club voorlopig zelfs niet te rekenen op onze landgenoot.

The Canaries verhuurden de inmiddels 26-jarige Odjidja aan de laatste uit tweede klasse, Rotherham United. Papa Henri neemt het op voor zijn zoon. “Norwich gelooft nog in hem."

“Er is een gesprek geweest tussen Vadis en de trainer. Neil rekent op hem. Alleen: de ploeg is nogal ruim bezet”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"De kwaliteiten heeft hij, dat zie je"

Nochtans maakte Odjidja indruk tijdens zijn laatste wedstrijd voor Norwich, uitgerekend tegen… Rotherham! “Vadis was een van de beste, zo niet de beste, speler op het veld”, zegt Paddy Davitt, die de club volgt voor Norwich Evening News.

“Hij ziet alles en heeft een heel goeie pass in de voet. De kwaliteiten heeft hij, dat zie je. Alleen heeft hij door al die blessures nooit een echte kans gekregen.”

"Maar toch niet helemaal van overtuigd"

Vader Henri geeft aan dat Vadis nog steeds de intentie heeft om het te maken bij Norwich. “Zijn doel blijft om dit seizoen uit groeien tot een vast pion bij Norwich. Vadis wil zijn droom vervullen en in de Premier League spelen.”

Toch wordt er getwijfeld aan de slaagkansen van de ex-speler van Club Brugge. “Ik ben er niet helemaal van overtuigd dat hij snel genoeg is”, besluit Davitt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties