Hazard reageert op kritiek: "Ik ben nog niet uitgeleerd en zal stap naar hoger niveau zetten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Hazard reageert op kritiek: "Ik ben nog niet uitgeleerd en zal stap naar hoger niveau zetten"
Foto: © Photonews

Eden Hazard groeide tijdens de voorbije jaren uit tot dé absolute ster van Chelsea. De Rode Duivel hoopt zich evenwel nog verder te ontwikkelen om op een dag de beste voetballer ter wereld te zijn.

In een gesprek met het Nederlandse Elfvoetbal besprak Hazard hoe hij zichzelf nog kan verbeteren. "Ik denk niet dat een speler ooit helemaal uitgeleerd is. Ik verwacht dat ik me op elk vlak van het spel nog kan ontwikkelen om de stap naar een hoger niveau te maken” aldus de onze landgenoot.

“Ik denk dat ik geluk heb gehad dat ik tijdens mijn carrière geen zware blessures heb opgelopen. Daardoor was ik altijd in staat om op mijn best te spelen."

 

"De schoonheid van het spel, daar draait het toch om?"

Hoe het nu precies komt dat Hazard uitgroeide tot een speler waarvan altijd net iets meer wordt verwacht weet hij zelf ook niet meteen. Of toch? “Toen ik opgroeide, hield ik al van voetballers die dat extra stukje magie aan de wedstrijd konden toevoegen.”

“Dat heb ik waarschijnlijk altijd in mijn achterhoofd gehouden. Ik hield er altijd wel van om iets te proberen en die truc dan terug te laten komen in een wedstrijd. Want daar draait het toch om, de schoonheid van het spel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties