Reactie Protagonisten uit STVV-Charleroi aan het woord: "Dank aan de coach" vs. "Mijn eerste ooit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Protagonisten uit STVV-Charleroi aan het woord: "Dank aan de coach" vs. "Mijn eerste ooit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Perbet verzilverde zijn terugkeer op de Belgische velden met een goal. Rob Schoofs nam als aanvoerder dan weer zijn verantwoordelijkheid door tegen te scoren. De doelpuntenmakers uit STVV-Charleroi aan het woord.

Diederik Geypen in Sint-Truiden

Kort na de pauze opende scherpschutter Perbet de score. "De voorzet van Dieumerci (Ndongala, red.) was super.  Ik dook goed naar de eerste paal, zoals de coach me had opgedragen. Zijn aandeel in deze goal is zeker groot."

En zo behoort zijn mindere passage bij het Turkse Basaksehir tot het verleden. "Ik deed de voorbereiding volledig mee, maar heb drie maanden niet gespeeld. Binnen vier weken moet ik op mijn fysieke top zijn", belooft Perbet.

De Fransman mocht dan wel de score openen, Schoofs hield in het slot van de partij een punt op Stayen. "Ik ben blij dat het eindelijk eens lukt. De eerste keer dat ik een actie maakte en voor eigen succes ging. Ik liep goed tussen de lijnen en schoot overhoeks binnen."

"Mijn eerste goal in eerste klasse. Ik was nochtans redelijk moe na een fysieke match. Gelukkig konden we nog een meer dan verdiend punt pakken", besloot de Truiense kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties