Martial van goudwaarde voor United, Liverpool laat alweer punten liggen

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Martial van goudwaarde voor United, Liverpool laat alweer punten liggen
Foto: © photonews

De transfer van Martial naar Manchester United lokte heel wat kritiek uit. Of althans de transferprijs die werd betaald, maar intussen toonde hij zich wel al van goudwaarde voor zijn team.

Southampton - Manchester United 2-3

Tegen Southampton mocht hij opnieuw in de basis starten, in tegenstelling tot Fellaini. De spits stelde niet teleur: nadat Pellé de thuisploeg op voorsprong had gebracht, zette de jonge Fransman met twee treffers de scheve situatie recht. Drie schoten op doel in de Premier League, drie doelpunten: indrukwekkende cijfers. 

Juan Mata maakte de voorsprong voor United wat comfortabeler, maar dankzij Pellé kregen we toch nog een spannende slotfase. Uiteindelijk mocht United De Gea nog danken: hij hield zijn team in de slotfase recht en had op die manier ook zijn aandeel in de overwinning.

Liverpool - Norwich City 1-1

Liverpool blijft intussen op de sukkel. De mannen van Brendan Rodgers geraakten op eigen veld niet voorbij het bescheiden Norwich City. Mignolet en Benteke startten allebei, maar de spits werd aan de pauze naar de kant gehaald. 

Zijn vervanger Danny Ings deed met de 1-0 wat van hem verwacht werd. Dat volstond echter niet voor de zege. Martin stelde immers gelijk 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties