Reactie Spaenhoven speelt de zwartepiet door: "Dit was er dik en dik over!"

Spaenhoven speelt de zwartepiet door: "Dit was er dik en dik over!"
Foto: © SC

Beerschot-Wilrijk verloor voor het eerst dit seizoen in de competitie. Maar op bezoek bij Sprimont speelde het tegen minstens 12 man. Zo voelde het toch bij Urbain Spaenhoven.

"Het was duidelijk dat we hier niet mochten winnen of zelfs gelijkspelen. Dat voelde je met je ellebogen al vanaf de eerste minuut. Deze arbitrage was niet normaal meer. Dit was er dik en dik over!", was Spaenhoven op de clubwebsite verbolgen na de 2-1.

"Bij elk luchtduel floot hij een overtreding tegen een van onze spelers, tackles op kniehoogte van de thuisploeg werden toegestaan terwijl wij bij het eerste akkefietje een gele kaart onder de neus gestoken kregen", kaderde hij het handjevol gele kaarten en die ene rode.

De scheidsrechter begon ons op den duur zelfs uit te lachen -

"Je zou van minder gefrustreerd geraken. Tel daarbij dan nog die twee afgekeurde doelpunten en het feit dat hij ook tot twee keer toe weigerde om een logische strafschop te fluiten. Eerst na een duidelijke duwfout, daarna na een schoolvoorbeeld van handspel. Onwaarschijnlijk wat hier allemaal gebeurde."

"Normaal voetballen was niet mogelijk. Het schandalige optreden van de scheidsrechter heeft over het resultaat beslist. En wat me nog kwader maakte, hij begon ons op den duur zelfs nog uit te lachen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties