Reactie Arbitrage speelde opmerkelijke rol: "Je moet schieten op Knockaert, niet op de ref"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Arbitrage speelde opmerkelijke rol: "Je moet schieten op Knockaert, niet op de ref"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ref Erik Lambrechts speelde een opvallende rol tijdens het treffen tussen AA Gent en Standard. Hij had twee keer het oordeel van zijn assistent nodig in beslissende fases.

Sander De Graeve in Gent

Bij de afgekeurde goal van Standard moest de assistent ingrijpen. "Omdat het te lang duurde eer die goal afgekeurd werd, kwam er uiteraard frustratie bij Standard, maar uiteindelijk waren het twee terechte beslissingen", aldus kapitein Kums.

"Het handspel was duidelijk en ook die eerste rode kaart was zeker terecht", sloot Kums af. Ook Vanhaezebrouck had zijn mening over de ref. "Ik vind dat je niet op de ref mag schieten, maar op diegene die hem wil bedotten op z'n Maradona's."

Het was op z'n Maradona's -Vanhaezebrouck

De 0-2 stond toch dertig seconden op het bord. "Wat er toen door mijn hoofd ging? Ik deed er gewoon alles aan om die goal te laten annuleren. De scheids kon het ook niet zien, dus is het goed dat hij bij zijn assistenten ten rade gaat."

"Hoeveel scheidsrechters gaan er nog op terugkomen, wanneer ze een doelpunt al toegekend hebben? Ik vond het wel vreemd dat het bij die tweede beslissing, die rode kaart, ook zo lang duurde. En die andere rode kaart was te licht, daar hebben we geluk gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties