Leekens gecharmeerd door Lokeren: "Leuk dat Roger dat zo zegt, hij heeft mijn nummer"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties
Leekens gecharmeerd door Lokeren: "Leuk dat Roger dat zo zegt, hij heeft mijn nummer"
Foto: © photonews

Roger Lambrecht die openlijk zegt dat Georges Leekens kandidaat is om over te nemen bij Sporting Lokeren. Dat vonden we op zijn minst vreemd. De Waaslanders denken al luidop aan een opvolger voor Bob Peeters en dus spitst Mack the Knife de oren.

Door Diederik Geypen

We overvallen Leekens, pas terug uit Spanje, met het nieuws dat Lambrecht hem als een van de voornaamste kandidaten naar voren schuift.

"Ik vind het wel leuk dat Roger dat zo zegt", reageert de oefenmeester gevleid bij Voetbalkrant.com. "Als de resultaten niet volgen, weet je dat een bestuur gaat kijken naar trainers die vrij zijn. Hij heeft mijn nummer."

Ik heb de ploeg destijds weer op de rails gezet

Na zijn vertrek bij de Tunesische bond eind juni wachtte Leekens de aanbiedingen af. "Ik ben niet de man die zit te hopen op een moment dat het wat minder gaat bij een club. Ik bekijk rustig wat voor mij interessant is. Ik hoop dus dat Lokeren snel weer begint te draaien."

Want na twee eerdere ambtstermijnen bouwde Leekens een band op met Daknam. "Ik heb een goede relatie met Lokeren en Roger Lambrecht en heb de ploeg destijds weer op de rails gezet. Nadien heeft Peter Maes heel mooi werk geleverd bij Lokeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties