Een duidelijk signaal is gegeven: Trezeguet tussen de vrouwen

Een duidelijk signaal is gegeven: Trezeguet tussen de vrouwen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De commotie rond Mahmoud 'Trezeguet' Hassan mag van ons stilaan gaan liggen. Anderlecht heeft zich vandaag nog maar eens geëxcuseerd voor de feiten en geeft zondag zijn laatste duidelijke signaal omtrent de affaire. En daarmee wordt het verhaal afgesloten.

In aanwezigheid van Staatssecrataris Elke Sleurs onthulde Anderlecht vandaag uitzonderlijk het matchboekje van de wedstrijd tegen STVV. Op de voorkant prijkt een foto van Trezeguet, samen met negen vrouwen. "Vrouwen die goed wisten waaraan ze meewerkten", aldus persverantwoordelijke David Steegen.

"Wij zijn een multiculturele hoofdstedelijke club waarin iedereen welkom is", ging hij door. "Iedereen kent de talrijke projecten die we op poten hebben gezet om integratie te bemoedigen en discriminatie tegen te gaan. Dit is een duidelijk statement, denk ik."

Elke Sleurs was er alvast mee opgezet. "We weten hoe belangrijk de maatschappelijke rol van een club als Anderlecht is. Ik vond het dan ook belangrijk om samen dit statement te maken. Het is een belangrijk signaal en we hopen in de toekomst nog te kunnen samenwerken met Anderlecht om zulke zaken duidelijk te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties