Wat een antwoord van Lukaku: één assist, twee goals, drie punten

Caroline Tonnelier
| 11 reacties

Romelu Lukaku stond al enkele weken droog, maar schudde tegen West Bromwich alle twijfels van zich af. Twee doelpunten en één assist, daarmee maakte hij zowat op zijn eentje een 2-0 achterstand helemaal ongedaan.

Voor de wedstrijd vroegen we ons nog af wat er aan de hand was met Lukaku. De Rode Duivel diende ons tegen zijn ex-club echter op schitterende wijze van antwoord. Nochtans zag het er na 54 minuten niet goed uit voor Everton. The Toffees keken toen immers tegen een 2-0 achterstand aan.

Een minuut later stond het echter al 2-1, getekend Lukaku. In de 75e minuut nam hij de rol van aangever aan en was het Koné die afwerkte. Het laatste woord was opnieuw voor Big Rom. Met zijn tweede doelpunt was hij de grote man in deze schitterende comeback van Everton, dat er nog nooit eerder in geslaagd was om op verplaatsing een achterstand van twee doelpunten goed te maken.