Klopp maakt indruk: "Ik ben 'The Normal One'"

Klopp maakt indruk: "Ik ben 'The Normal One'"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We herinneren ons nog goed hoe Jürgen Klopp de perszaal van Anderlecht binnenkwam voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. In een kwartier had hij de kamer overgenomen en op iedereen indruk gemaakt. Vandaag deed hij net hetzelfde in Liverpool.

Klopp moest onder massale persbelangstelling zijn aanstelling als manager van Liverpool komen uitleggen. "Ik heb vier maanden vakantie gehad. Ik ben heel relax en zit in de vorm van mijn leven", begon hij met een kwinkslag. "Ik heb niet lang moeten twijfelen nee. Dit is geen normale club hé. Dit is speciaal."

Dat de Premier League er in zijn coachingsgilde weer een buitenbeentje bijkrijgt, staat buiten kijf. Maar daar wil hij niet in meegaan. "Ik ben geen genie, ik weet niet meer dan de rest van de wereld. Ik weet niet alles, maar ik ben een goeie luisteraar. Ik ben 'The Normal One'", knipoogde hij met een grapje richting Mourinho.

Ik heb het eerste en laatste woord

Jürgen Klopp

Maar het was ook niet allemaal grappen en plagen. Bij Liverpool is er ook zoiets als een transfer comité, dat raad geeft over inkomende en uitgaande transfers. "Dat was nog geen tien seconden een probleem", zei Klopp ferm. "Ik heb het eerste en laatste woord."

"We moeten enkel aan voetbal beginnen denken en niet aan geld. Dat is niet het belangrijkste op dit moment. De geschiedenis is leuk, het is een basis, maar je kan ze niet elke dag meepakken in je rugzak. We moeten weer titels beginnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties