Serieus?! "Chelsea is nog altijd titelfavoriet"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Serieus?! "Chelsea is nog altijd titelfavoriet"
Foto: © Photonews

Chelsea is dramatisch aan het seizoen begonnen. Van de titel dromen ze dan ook niet meer op Stamford Bridge. Volgens Mourinho is de tweede plek het hoogst haalbare.

Petr Cech denkt daar blijkbaar anders over. De voormalige Chelsea-doelman vindt dat zijn ex-club nog steeds de titelfavoriet is. Dat vertelde hij aan het Tsjechische iDNES. "Ik weet dat ze een team hebben dat voor de titel kan vechten tot de laatste wedstrijd."

Hij weet niet waarom het momenteel helemaal verkeerd gaat. "Hun vorm verbaast mij, want ze zijn bij de beste ploegen van de Premier League. Ik ben niet meer daar, dus ik kan moeilijk inschatten wat er fout loopt."

Volgens hem kan het snel veranderen. "Het seizoen is lang en in mijn ogen is Chelsea nog altijd favoriet." Dat betekent niet dat hij niet in de kansen van Arsenal gelooft, maar hij wil het enthousiasme toch wat temperen.

"Na onze eerste nederlaag tegen West Ham zei iedereen dat we nooit iets groot kunnen winnen. Nu worden we weer vergeleken met het beste Arsenal, dat een seizoen lang niet verloor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties