Gent-spelers onder de indruk van Mestalla én honderdtal Gent-fans

Gent-spelers onder de indruk van Mestalla én honderdtal Gent-fans
Foto: © photonews

AA Gent trainde vanavond niet in een leeg Mestalla, zoals gebruikelijk is. Op vraag van Vanhaezebrouck gingen de deuren voor de fans die vandaag al aanwezig zijn wagenwijd open. De spelers waren duidelijk aangenaam verrast.

Sander De Graeve in Valencia

Toen ze net aankwamen, namen een pak van de Gent-spelers meteen enkele selfies. "We hebben nog nooit in zo'n groot stadion gespeeld", aldus Depoitre. "In België speel je weleens voor 25.000 man, maar hier kunnen meer dan 50.000 mensen binnen. Indrukwekkend."

Indrukwekkend waren alvast de supporters die toch de training mochten bijwonen. Onder een luid 'Allez Gantoise' begonnen de Gentenaars aan de training. Hein Vanhaezebrouck vreest niet dat zijn spelers morgenavond van hun sokken geblazen worden door de thuisaanhang.

"Ze gaan op weg naar het stadion al de tien- vijftienduizend supporters langs de straten zien, ze kunnen dus al wat wennen", aldus de Gentse coach. Mathew Ryan gaf aan dat Valencia moet zorgen dat Gent geïntimideerd geraakt door sterk te beginnen.

"Heb je Depoitre al ontmoet? Die is door niets geïntimideerd. Ryan mag zeggen wat hij wil, ik heb nog nooit een geblesseerde speler een match zien winnen. Info doorspelen kan hij wel, maar wij hebben met Mitrovic ook al info gekregen over spelers van Valencia."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties