Tottenham ziet er straks mogelijk nóg wat Belgischer gekleurd uit

Tottenham ziet er straks mogelijk nóg wat Belgischer gekleurd uit
Foto: © photonews

Zijn ze bij Tottenham Hotspur van plan om de voertaal te veranderen naar het Nederlands of het Frans? Het begint er zo stilaan op te lijken. De Engelse club beschikt al over vier Rode Duivels, maar wil graag nog meer Belgisch bloed in huis halen.

Zo lieten The Spurs eerder al hun oog vallen op Laurent Depoitre. De stevige spits van KAA Gent maakte vorig seizoen én ook tijdens deze jaargang veel indruk. Volgens sommige bronnen zou Tottenham hem dan ook graag naar de Premier League willen halen.

Maar Tottenham laat ook een andere Belg niet los. De club ging Thorgan Hazard al meermaals scouten. Hoewel het jongere broertje van Eden het niet zo makkelijk heeft om zich door te zetten bij Borussia Mönchengladbach, lijken de Engelsen toch écht te geloven in de aanvallende middenvelder.

Op naar 6 Belgen op White Hart Lane?

Als Tottenham zich binnenkort effectief versterkt met Depoitre en Hazard, dan zou de club maar liefst zes Belgen op de loonlijst hebben staan. Nu spelen Vertonghen, Dembele, Chadli en Alderweireld al op White Hart Lane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties