Reactie Benito 'snookerlegende' Raman: "Zeven punten, hé!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 7 reacties
Benito 'snookerlegende' Raman: "Zeven punten, hé!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman kon eindelijk zijn eerste veldgoal van het seizoen vieren met een wereldgoal tegen Lokeren. Vooral zijn snookerstoot achteraf ging over de tongen op Daknam. De stadionspeaker noemde hem zelfs 'snookerlegende' bij zijn wissel.

De filmpjes van de wereldgoal van Benito Raman én vooral dat van zijn viering gingen hier al vlot rond toen Raman duidelijk nagenietend de pers te woord stond. "Mooie pot? Dat mag je zeggen, ja. Het was een heel mooie goal", aldus Raman.

Vooral zijn controle mocht er zijn. "De trainers hebben er ook altijd op gehamerd, dat die eerste controle beter moet." Raman had de derde voor Gent enkele keren aan de voet, maar kon niet afwerken. "Ik kon de match beslissen, minstens één van die twee kansen moest erin."

De missers verwateren bij zijn goal en vooral zijn snookerstoot achteraf. "Dat ik de witte bal scoorde? Er zat een zwart randje aan, dus zijn het zeven punten", lachte de spits. "Het was heerlijk. Toen ik hem zag vertrekken wist ik: 'die zit binnen en we kunnen mijn viering gaan doen.'"

Nu heb ik er voor eens en voor altijd mee kunnen lachen

-Benito Raman

"Iedereen kon er wel om lachen, denk ik. Het is zoiets onnozel. Oké het was laat, maar het blijft maar snooker. Zo heb ik er voor eens en voor altijd mee kunnen lachen. De viering ga ik nog wel doen", aldus Raman die zijn stoot ook elke thuismatch geprojecteerd ziet in de Ghelamco Arena.

Hij sloot zo een frustrerende periode af zonder goals en met weinig speelminuten. "Ik speelde wel, dan niet, dan weer wel. Het was mentaal moeilijk. Ik hoop dat ik nu de klik kan beginnen maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties