Reactie Denken ze bij KV Mechelen nog aan play-off 1? Dit is het antwoord

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Denken ze bij KV Mechelen nog aan play-off 1? Dit is het antwoord
Foto: © photonews

KV Mechelen speelde woensdagavond een van zijn slechtste – zo niet dé slechtste – wedstrijd van het seizoen. Na dertien speeldagen blijven ‘De Kakkers’ achter met amper 12 punten. “En dat is te weinig”, legt kapitein Steven De Petter de vinger op de wonde.

“Ik denk dat iedereen het met mij eens is als ik zeg dat we te weinig punten hebben gepakt tot dusver", zegt De Petter in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar ik ben ervan overtuigd dat het tij binnenkort zal keren en dat we ons puntenaantal zullen kunnen opdrijven.”

“Vergeet niet dat we vorig seizoen voor de jaarwisseling ook een ontzettend moeilijke periode hebben gekend, hé. Veel mensen vergeten dat, omdat we na Nieuwjaar een knappe reeks hebben neergezet.”

"Realistisch zijn en resultaten boeken"

“Toen hebben we enkele cruciale wedstrijden gewonnen, waardoor we écht vertrokken waren. Wel, ik ben iemand die positief is ingesteld en ik geef de moed niet op.”

Denken ze in de kleedkamer van Mechelen nog aan play-off 1? “Goh… Dat is een ambitie die ik nooit heb uitgesproken. Ik ga mij daar ook nu niet over uitspreken. Weet je… Wij moeten realistisch zijn en resultaten boeken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties