STVV-fans verdeeld: "Felicitatie die Ferrera typeert" vs. "Een gebaar voor zijn eigen reputatie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
STVV-fans verdeeld: "Felicitatie die Ferrera typeert" vs. "Een gebaar voor zijn eigen reputatie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De komst van Yannick Ferrera als coach van Standard was ook voor bij de STVV-fans hét gespreksonderwerp zondagmiddag. Hoe werd er onder de Kanaries gereageerd op de eerste terugkeer van hun voormalige coach naar Stayen?

"Ik begrijp Yannick, maar hij is te vroeg weggegaan", vindt Truienaar Dieter. "Dat gevoel leeft bij hem misschien ook. Als hij aan het einde van het seizoen was vertrokken, hadden we die move beter kunnen plaatsen."

Ferrera feliciteerde na afloop één voor één zijn ex-spelers. "Dat is mooi en typeert Ferrera wel. Hij is een héél warme kerel, maar is jong en wil hogerop geraken."

"Dat gebaar deed hij voor zijn eigen reputatie", klinkt het bij enkele andere fans van de spionkop Geel-blauw. "Uiteindelijk liet hij ons in de steek. De spelers en de fans kozen tegen Standard de kant van Chris (O'Loughlin, red.)."

"Ferrera vertrok naar een ploeg met ambitie, maar je moet ook de middelen hebben om ambitie te ambiëren. Standard heeft die kwaliteiten niet, wij wel. Sint-Truiden heeft gewoon betere spelers, die hij nu wil weglokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties