Het bedenkelijke 'palmares' van Karim Benzema: seksschandalen, straatraces en auto-ongevallen

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Het bedenkelijke 'palmares' van Karim Benzema: seksschandalen, straatraces en auto-ongevallen
Foto: © photonews

Karim Benzema heeft zich in de nesten gewerkt. Weeral, want de Franse topvoetballer is niet aan zijn proefstuk toe. De speler kwam de voorbije jaren al wel vaker in aanraking met het gerecht.

De zaak Zahia Dehar

Samen met Ribéry werd Benzema ervan beschuldigd Zahia Dehar ingehuurd te hebben als prostituee, toen de dame nog minderjarig was. De heren voetballers werden vrijgesproken, maar voor hun reputatie was het niet echt positief. 

Geflitst aan 216 km/u

Snelheidsduivel werd geflitst aan 216 kilometer per uur op de M40 in Madrid. De boete van 18000 euro kon hij wellicht nog mee leven, maar het kostte hem ook een jaar rijverbod. 

Benzema was op dat moment aan het racen tegen een andere wagen en was daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Ook op Ibiza werd hij al eens betrapt op een straatrace, toen hij er zijn verjaardag vierde. 

Auto-ongevallen

Benzema en wagens: het is duidelijk geen goede combinatie. In zijn eerste jaar bij Real Madrid kwam hij in het nieuws na twee ongevallen. Bij het eerste plantte hij zijn Audi Q7 tegen een boom, bij het tweede crashte hij met zijn Lamborghini. 

Nieuw seksschandaal

Nu is er dus het nieuwe seksschandaal, met Mathieu Valbuena in de hoofdrol. In die zaak wordt Benzema beschuldigd van medeplichtigheid bij het chanteren van zijn ploegmaat in de Franse nationale ploeg. 

Het Franse gerecht besliste overigens dat beide spelers geen contact mogen hebben met elkaar. Voorlopig is dat echter geen probleem, want Benzema is geblesseerd en ook Valbuena werd neit geselecteerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties