Daarom willen de fans van Chelsea niet dat Mourinho wordt ontslagen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Daarom willen de fans van Chelsea niet dat Mourinho wordt ontslagen
Foto: © photonews

José Mourinho moet morgen winnen op het veld van Stoke City om zijn vel te redden als coach van Chelsea FC. Maar voor het merendeel van de fans is een ontslag helemaal niet aan de orde.

En dat werd duidelijk tijdens de CL-wedstrijd van deze week tussen Chelsea en Dinamo Kiev. "Stand up for the Special One", galmde dikwijls minutenlang door Stamford Bridge. 

"Op televisie leek het leuk", klinkt het bij de Chelsea-fans. "Maar in het stadion was het nog veel indrukwekkender. Er is geen enkele echte Chelsea-fan die zit te wachten op het ontslag van Mourinho."

Ik was het niet altijd eens met zijn meningen, maar Mourinho blijft de beste coach ter wereld

Charlie

En daar zijn duidelijke redenen voor. "Ik was het in het verleden niet altijd eens met zijn meningen", vertelt ene Charlie. "Maar Mourinho is en blijft de beste coach ter wereld. Niemand zal het oplossen als hij het niet kan."

"Bovendien houdt hij met zijn volledige hart van onze club. Op het einde van de rit oogt de balans dan ook positief. Hij deed al vreemde dingen, maar uiteindelijk draaiden zijn beslissingen wel meestal goed uit voor Chelsea."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties