Overzicht Bundesliga: Bayern op +33, geen succes voor Hazard en Casteels

Diederik Geypen

FC Bayern München heeft vanmiddag ouderwets uitgehaald tegen VfB Stuttgart. Het puntenverlies van vorige week tegen Eintracht Frankfurt is zo alweer vergeten.

Bayern - Stuttgart 4 - 0

De Rekordmeister wilde weinig energie verspillen aan Stuttgart. Robben en Douglas Costa brachten de thuisploeg al in het eerste kwart op 2-0.

Nog voor de pauze deed Bayern de boeken helemaal toe. Lewandowski zorgde met zijn 14e (!) voor 3-0. Müller was de vierde doelpuntenmaker met dienst.

Gladbach - Ingolstadt 0 - 0

Borussia Mönchengladbach zag vanmiddag zijn opmars gestuit na een scoreloos gelijkspel tegen Ingolstadt. Ook invaller Hazard kon op tien minuten van het eind het tij niet keren.

Mainz 05 - Wolfsburg 2 - 0

De Wolven kenden een baalnamiddag bij Mainz 05. Benaglio die Casteels uit de ploeg houdt, werd gevloerd door De Blasis en Malli.