Na Antwerp lijdt ook Tubize eerste thuisnederlaag!

Caroline Tonnelier
| 13 reacties
Na Antwerp lijdt ook Tubize eerste thuisnederlaag!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse moet zowat de meest onvoorspelbare ploeg van tweede klasse zijn. De ene week raken de Pallieters niet voorbij een ploeg uit de middenmoot, de andere week stunten ze tegen een van de toppers uit de reeks.

De 1-4 zege van Lierse op het veld van Eupen was al een absolute uitschieter en ook vorige week zetten de mannen van Eric Van Meir een knap resultaat neer. Toen hield Lierse Antwerp in bedwang. 

Koploper Tubize leek de voorbije weken echter ongenaakbaar. Dankzij een 15 op 15 stond de ploeg uit Waals-Brabant stevig aan de leiding. Thuis verloor Tubize sowieso nog niet.

Eupen en Tubize samen op kop

Daar bracht Lierse vandaag echter verandering in. Het ging toch wel verrassend met 1-2 winnen in het Stade Leburton. Buysens en Diaby waren de mannen die voor de bezoekende doelpunten tekenden. Diallo milderde in de slotfase nog, maar zijn tegentreffer kwam te laat. 

Door deze uitslag is het nu bijzonder spannend bovenaan in de Proximus League. Eupen en Tubize staan samen aan de leiding, met één punt voorsprong op Union en drie op Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties