"Neymar wordt een probleem voor Barcelona"

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
"Neymar wordt een probleem voor Barcelona"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar speelt dezer dagen de pannen van het dak bij Barcelona. In afwezigheid van Messi nam hij diens rol met verve over en in tandem met Luis Suarez is hij bijzonder productief.

Zonder Messi heeft Neymar meer vrijheid en daardoor komt de Braziliaan beter tot zijn recht. Hoeft dat een probleem te zijn eens Messi terug is? Dat wil men in Spanje nog niet zo snel gezegd hebben. 

Maar volgens de analisten van Estudio Estadio, een programma op TDP, heeft Barcelona wel een ander probleem met Neymar. En niet alleen met hem overigens. 

De financiële situatie van de club is niet al te rooskleurig en de contractverlenging van Neymar dreigt een zware dobber te worden. Die werd, op vraag van de entourage van de Braziliaan, telkens uitgesteld en dat was niet toevallig.

De waarde van de speler is intussen behoorlijk gestegen en zijn onderhandelingspositie wordt sterker en sterker. Al is hij niet de enige die straks op een hoger loon mag rekenen. Ook mannen als Sergio Roberto krijgen straks ongetwijfeld een hoger loon. 

Al is er misschien een andere optie wat Neymar betreft. Er zijn geruchten over een mogelijke transfer naar een andere club. Dat zou Barcelona zo'n 190 miljoen euro moeten opleveren, of meer zelfs. Een investering die, gezien de leeftijd van Neymar (23), zelfs nog kan renderen ook. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties