Onvoorstelbaar... Spitsenvloek is terug bij Chelsea: Diego Costa doet het nóg slechter dan Fernando Torres!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Onvoorstelbaar... Spitsenvloek is terug bij Chelsea: Diego Costa doet het nóg slechter dan Fernando Torres!
Foto: © Photonews

Het is voorlopig nog niet het seizoen van Chelsea. En net als heel wat spelers holt ook Diego Costa achter zijn beste vorm aan. De aanvaller vond vorig seizoen vlot de weg naar doel, maar is tijdens deze jaargang slechts een schim van zichzelf.

De 27-jarige Costa zit in tien wedstrijden nog maar aan twee doelpunten. En dat is toch te weinig voor een spits van zijn kaliber. Vorig seizoen zette hij de netten nog twintig keer bol in de Premier League.

Met zijn dramatische cijfers doet Diego Costa op dit moment zelfs slechter dan Fernando Torres, de man die compleet flopte op Stamford Bridge. Dat becijferde The Daily Mail.

Enkel in dat ene dramatische seizoen deed Torres het slechter...

Costa scoort dit seizoen één doelpunt om de 440 minuten. Dat is best rampzalig te noemen voor een topspits. Ter vergelijking: Fernando Torres deed het minder slecht in 2011-2012 (317 minuten per goal), in 2012-2013 (321 minuten per goal) en in 2013-2014 (314 minuten per goal).

Enkel in het seizoen 2010-2011 deed Torres het nog slechter dan de huidige aanvalsleider van The Blues. Toen scoorde El Niño amper één doelpunt in 762 minuten competitievoetbal voor Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties