MPH, Hasi en Vanderhaeghe zijn het niet eens: "Titelkandidaat? Dat is te vroeg!"

Redactie
| 3 reacties
MPH, Hasi en Vanderhaeghe zijn het niet eens: "Titelkandidaat? Dat is te vroeg!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende begint straks Achter De Kazerne aan de terugronde. Het lijkt ondertussen een zekerheid dat de herfstkampioen een plaats in play-off 1 heeft verzekerd. Maar één vraag houdt België in bedwang: kan KVO meespelen om de oppergaai?

Michel Preud'homme en Besnik Hasi waren alvast categoriek. "KV Oostende heeft de voorbije vijftien wedstrijden bewezen dat ze verdiend aan de leiding staan", klinkt het in koor. "Ja, de herfstkampioen is een titelkandidaat."

"Maar ik vind het toch vroeg om ons als titelkandidaat te bestempelen", vertelt Yves Vanderhaeghe in Stadion. "Ik hoop eerst en vooral dat we nog een pak punten pakken voor de winterstop."

Ook zonder internationals was het genieten van de kwaliteit op training

Yves Vanderhaeghe

De Kustboys beginnen de terugronde vanavond op het veld van KV Mechelen. "We kampen met een overvolle lappenmand. Met andere woorden: dit wordt opnieuw een bevestiging."

"Maar ik heb vertrouwen in de progressiemarge van mijn kern", besluit Vanderhaeghe. "Er waren de afgelopen week een pak internationals weg. En toch was het nog steeds genieten van de kwaliteit op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties