Knipoog na de 'elleboog': Langil zal het mogen komen uitleggen bij Vreven
Aernout Van Lindt Diederik Geypen
Aernout Van Lindt en Diederik Geypen
| 2 reacties

Stijn Vreven krijgt elleboogje van Steeven Langil in gezicht na dolle vreugde tegen STVV

Knipoog na de 'elleboog': Langil zal het mogen komen uitleggen bij Vreven
Foto: © photonews

Na de 2-1 van Waasland-Beveren tegen STVV raakte coach Stijn Vreven lichtjes gewond. "Er was iemand die me een elleboogje heeft verkocht, misschien was het wel bewust. Ik ga onderzoeken wie me dit gelapt heeft", kon de coach er om lachen. Wij gingen op zoek en menen de dader te hebben gevonden.

"Ik ben de eerste coach in eerste klasse die gewond raakt bij het vieren van een goal", vertelde Vreven het gisterenavond al na afloop met enkele schrammen op het hoofd aan onze redacteur ter plaatse.

"Er was iemand die mij een serieuze tik heeft verkocht. Een elleboogje, misschien wel bewust", lachte de sympathieke Limburgse coach. "Ik ga het in ieder geval in mijn video-analyse onderzoeken wie me dit heeft gelapt, dan zien we wel welke maatregelen ik neem."

Vermoedelijke dader: Steeven Langil

Wij namen alvast de beelden even onder de loepe en kwamen tot het oordeel dat Steeven Langil de vermoedelijke 'dader' is van het hele gebeuren. (Kijk onderaan dit bericht maar eens na ongeveer 21 minuten en 21 seconden in de video van Stadion. Opgelet: het laden van de video kan enkele seconden duren).

Terwijl iedereen op de grond aan het dansen was, sprong hij in het pak en raakte daarbij met de rechterelleboog duidelijk het voorhoofd van Vreven. En zo zal hij het met de knipoog moeten komen uitleggen op de eerstvolgende training. 

Bekijk meer video's van Stadion op nieuws.vtm.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties